Pildīta vistas fileja karija mērcē

 06. februāris 2009 0:00 Recepte  skatījumi: 6567

Gatavojam sātīgas svētdienas vakariņas!



Foto: mammamuntetiem.lv


 

1. Vistas fileju iegriež pa vidu tā, lai viena mala paliek kopā.

2. Uzmanīgi izdauza ar gaļas āmuriņu no abām pusēm, apkaisa ar garšvielām, pilda ar siera-šampinjonu maisījumu, kam pievienots nedaudz "Spilvas" ražotās karija mērces.

3. Vaļējo filejas malu sasprauž ar zobu bakstāmajiem kociņiem, lai pildījums cepot neiztek.

4. Apcep fileju augu eļļā no abām pusēm brūnu, pārlej ar karija mērci un sutina, apgrozot filejas gabalus, kamēr mērce sabiezē.

5. Var pievienot saldo krējumu (ja vēlas mērci šķidrāku). Pasniedz ar vārītiem rīsiem. Lai garšo!!!

Sastāvdaļas

1. Ķiplokpipari, sāls
pēc garšas
2. Rīvēts siers
1 sauja
3. Marinēti šampinjoni (sasmalcināti)
1 sauja
4. Karija mērce
1 pudele
5. Vistas fileja
3 gb
6. Augu eļļa
pēc vajadzības


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk