Vin blanc - baltā vīna mērce zivīm

 05. februāris 2009 12:50 Recepte  skatījumi: 5823



Foto: mammamuntetiem.lv


 

Izsķīdinām vārītā ūdenī zivju buljona kubiņu (apm. 300mll ūdens) Uz pannas izkausējam sviestu, liekam klāt miltus un kārtīgi izmaisam, lai nepaliek kunkuļi. Pievienojam zivju buljonu, balto vīnu, sāli, piparus. Konsistenci mēs varam kontrolēt paši, papildinot ar vārītu ūdeni vai reducējot šķidrumu vāroties, vāram kādas 3-5 minūtes (var ilgāk, lai pilnībā reducējas vīns, bet man garšo tā :)))) Kad mērce atbilst mūsu prasībām, pievienojam saldo krējumu un dillītes, garšvielas, ja prasās. Ar šo mērci varam variēt, varam pielikt kādu garneli, piemēram.

Sastāvdaļas

1. Dillites
2. Putkrejums
3. Sāls un pipari
4. Gaishais vins
5. Zivju buljona kubinjs
6. Milti
7. Sviests


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk