Nabaga bruņinieki

 05. februāris 2009 10:00 Recepte  skatījumi: 2773



 

Pienu, olu un vaniļas cukuru sakuļ. Baltmaizes šķēles ieliek lēzenā katlā. Pārlej ar piena un olu maisījumu. Pannā sakarsē sviestu. Tajā apcep zeltainas baltmaizes šķēles. Sakārto uz liela, iepriekš sasildīta šķīvja. Samaisa brūno cukuru, kanēli un pūdercukuru, vienmērīgi pārkaisa maizes šķēlēm. Garnē ar rozīnēm un pasniedz pēc iespējas karstas.

 

Tauku dedzinātāji. Apgāds Jumava, 2004.

Sastāvdaļas

1. Zema tauku satura piens
1/4 l
2. Ola
1 gab.
3. Vaniļas cukurs
1 paciņa
4. Iepriekšējās dienas baltmaize
4 šķēles
5. Sviests
1 ēd.k.
6. Brūnais cukurs
1 ēd.k.
7. Kanēlis
1/2 tējk.
8. Pūdercukurs
1 ēd.k.
9. Dažas rozīnes


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk