Vēžu mērce

 05. februāris 2009 9:00 Recepte  skatījumi: 2775



 

Katliņā izkausē sviestu un sabrūnina tanī miltus. Tad pielej karstu buljonu vai ari ūdeni, glāzi vīna, pieliek karoti vēžu sviesta un sāli. Beidzot pieliek vēl izlobīto vēžu gaļu no astēm un šķērēm. Galdā pasniedz pie smalkiem gaļas ēdieniem.

 

M. Āriņa Praktiskā pavārgrāmata. Izdevniecība Grāmata, 1995. (Oriģinālizdevums 1935)

Sastāvdaļas

1. Vēžu sviests
1 ēd. karote
2. Milti
1 ēd. karote
3. Sviests
1 ēd. karote
4. Vīns
1 glāze
5. Buljons
puslitrs
6. Vēži
10 gab
7. Sāls


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk