Sinepju mērce

 04. februāris 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 10429


 

Pannā izkausē sviestu un sabrūnina tanī miltus. Tad, patstāvīgi maisot, lej klāt buljonu un uzvāra. Pēc tam pieliek arī sāli, cukuru, sinepes, etiķi un atkal uzvāra. Galdā pasniedz karstu pie gaļas ēdieniem.

 

M. Āriņa Praktiskā pavārgrāmata. Izdevniecība Grāmata, 1995. (Oriģinālizdevums 1935)

Sastāvdaļas

1. Sāls
1 tējkarote
2. Cukurs
1 tējkarote
3. Sinepes
2 tējkarotes
4. Etiķis
2 ēd. karotes
5. Milti
1 ēd. karote
6. Sviests
1 ēd. karote
7. Buljons
puslitrs


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas