DELFI
tasty

Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Dace Mūrniece

    Ļoti jauka zobārste. Lieliski saprotas ar bērniem!!!!

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Negribu vannā ēst putru!

Samantu (2 gadi) bija noķēris Rota vīruss un es, lai netraumētu punci vēl vairāk, saku, ka drīz būs jāēd mannā putriņa. Samanta sāk raudāt: "Nē... es negribu vannā ēst putriņu"... :) Samanta ēd sardeli, bet saka, ka tas ir cīsiņš. Saku, ka nē, cīsiņš ir tievāks un mazāks. Samanta nokož sardeles gabaliņu un saka: "Re, tagad ir cīsi

Skatīt visus jokus

Baltais Eko

Dienas recepte

Marinētas baravikas
Kad mežā baravikas ir pārpārēm, tad ir laiks tās marinēt!

Receptes » Mērces

Paegļu ogu mērce medījumiem

Recepte / Mērces | Skatījumi 2675

Foto no veikala "Avokado" arhīva

Sastāvdaļas

1. Sarkanais vīns 1 glāze
2. Milti 1 ēd. karote
3. Sviests 1 ēd. karote
4. Paegļu jeb kadiķu ogas 1 ēd. karote
5. Sāls

 

Kad medījumu cepetis no pannas noņemts, atlikušai mērcei pielej pāris karotes auksta ūdens un atvāra brūnos piecepumus. Tad sagrūž smalki paegļu ogas un pieliek pie mērces. Pēc tam atšķaida ar aukstu ūdeni karoti miltu, pielej mērcei un uzvāra. Beidzot pielej ari glāzi sarkanā vīna, bet tad vairs mērci neuzvāra. Galdā pasniedz pie meža putnu vai meža dzīvnieku cepešiem.

 

M. Āriņa Praktiskā pavārgrāmata. Izdevniecība Grāmata, 1995. (Oriģinālizdevums 1935)

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Sanita Šteinberga
Raksts publicēts 4. Feb 2009 08:00



 

LAPAS KARTE