Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Violeta Fodina

    Ļoti jauka daktere...Ginekoloģijas jomā un neauglības risināšanai...

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Mika dažādie joki

Miks stāsta: - Kad es izaugšu liels, man būs sieva un 10 bērnu! Mēs dzīvosim lielā mājā. Un viņi visi strādās visādus darbus, bet es sēdēšu un skatīšos! Braucam uz dārziņu, ārā viss nosnidzis balts. Skaisti! Saku Mikam: -Re, cik viss apsnidzis balts. - Jā, kā putni nokakājuši Saku Mikam, ka varam iet salasīt gaiļbiksīšu tēju, un

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Sautēts trusis
Sātīgas pusdienas!

Receptes » Mērces

Paegļu ogu mērce medījumiem

Recepte / Mērces | Skatījumi 3401

Foto no veikala "Avokado" arhīva

Sastāvdaļas

1. Sarkanais vīns 1 glāze
2. Milti 1 ēd. karote
3. Sviests 1 ēd. karote
4. Paegļu jeb kadiķu ogas 1 ēd. karote
5. Sāls

 

Kad medījumu cepetis no pannas noņemts, atlikušai mērcei pielej pāris karotes auksta ūdens un atvāra brūnos piecepumus. Tad sagrūž smalki paegļu ogas un pieliek pie mērces. Pēc tam atšķaida ar aukstu ūdeni karoti miltu, pielej mērcei un uzvāra. Beidzot pielej ari glāzi sarkanā vīna, bet tad vairs mērci neuzvāra. Galdā pasniedz pie meža putnu vai meža dzīvnieku cepešiem.

 

M. Āriņa Praktiskā pavārgrāmata. Izdevniecība Grāmata, 1995. (Oriģinālizdevums 1935)

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Sanita Šteinberga
Raksts publicēts 4. Feb 2009 08:00



 

LAPAS KARTE