Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 5/5
    Liiga Priede

    Loti sirsniga, mila, profesionals sava darba... Drosi var vinai uzticeties

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Joku konkurss: Nedrīkst pīpēt!

Mazās Beātes joks: Ciemos atbraukusi radiniece. Kādu brītiņu ciemojusies, ceļas un saka - Jāiet ārā uzpīpēt! Mazā Beāte (3gadi) skaļi iesaucas - Neej, neej,  lūdzu,  pīpēt! Nedrīkst pīpēt, vēzis uzkritīs!   ______________________________________________________________________________________ Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEI

Skatīt visus jokus

Receptes » Mērces

Paegļu ogu mērce medījumiem

Recepte / Mērces | Skatījumi 3335

Foto no veikala "Avokado" arhīva

Sastāvdaļas

1. Sarkanais vīns 1 glāze
2. Milti 1 ēd. karote
3. Sviests 1 ēd. karote
4. Paegļu jeb kadiķu ogas 1 ēd. karote
5. Sāls

 

Kad medījumu cepetis no pannas noņemts, atlikušai mērcei pielej pāris karotes auksta ūdens un atvāra brūnos piecepumus. Tad sagrūž smalki paegļu ogas un pieliek pie mērces. Pēc tam atšķaida ar aukstu ūdeni karoti miltu, pielej mērcei un uzvāra. Beidzot pielej ari glāzi sarkanā vīna, bet tad vairs mērci neuzvāra. Galdā pasniedz pie meža putnu vai meža dzīvnieku cepešiem.

 

M. Āriņa Praktiskā pavārgrāmata. Izdevniecība Grāmata, 1995. (Oriģinālizdevums 1935)

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Sanita Šteinberga
Raksts publicēts 4. Feb 2009 08:00



 

LAPAS KARTE