Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 5/5
    Sanita Cvetkova

    Ļoti laba vecmāte, piedalās dzemdībās, ļoti noturīga, saprotoša, mīļa, izplaīdzīga un visvislabākā :)

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Dīvainā mūmija

Izstādē "Tutanhamona dzintars" Gustavs (4 gadi) bijīgi apskata iebalzamēto mūmiju un sašutis jautā: "Kapēc mūmijai ir tikai viena kāja?"   Piedalies FEBRUĀRA joku konkursā! Balvā ielūgumi uz kādu no Latvijas leļļu teātra izrādēm.  Februāra jautrākais jokotājs saņems 4 ielūgumus uz kādu no Latvijas leļļu teātra izrādēm

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Sirsniņvafeles saldām brokastīm
Našķējamies brokastīs!

Receptes » Mērces

Paegļu ogu mērce medījumiem

Recepte / Mērces | Skatījumi 2914

Foto no veikala "Avokado" arhīva

Sastāvdaļas

1. Sarkanais vīns 1 glāze
2. Milti 1 ēd. karote
3. Sviests 1 ēd. karote
4. Paegļu jeb kadiķu ogas 1 ēd. karote
5. Sāls

 

Kad medījumu cepetis no pannas noņemts, atlikušai mērcei pielej pāris karotes auksta ūdens un atvāra brūnos piecepumus. Tad sagrūž smalki paegļu ogas un pieliek pie mērces. Pēc tam atšķaida ar aukstu ūdeni karoti miltu, pielej mērcei un uzvāra. Beidzot pielej ari glāzi sarkanā vīna, bet tad vairs mērci neuzvāra. Galdā pasniedz pie meža putnu vai meža dzīvnieku cepešiem.

 

M. Āriņa Praktiskā pavārgrāmata. Izdevniecība Grāmata, 1995. (Oriģinālizdevums 1935)

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Sanita Šteinberga
Raksts publicēts 4. Feb 2009 08:00



 

LAPAS KARTE