Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 4/5
    Violeta Fodina

    Ļoti jauka daktere...Ginekoloģijas jomā un neauglības risināšanai...

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Utis. Priekš kam medmāsai tie kukaiņi vajadzīgi?

Meita vakarā stāsta, ka bērnudārza grupā šodien ienākusi medmāsa un pārbaudījusi bērniem galvas. Viņa grib zināt: "Kāpēc tās galvas jāpārbauda?" Stāstu par utīm, to oliņām, ka grūti tās iztīrīt no matiem, ja ir tur iemājojušas... Everita neizpratnē vaicā: "Un priekš kam medmāsai tie kukaiņi ir vajadzīgi?" Piedalies SEPT

Skatīt visus jokus

Baltais Eko

Dienas recepte

Kāpostu šniceles
Gatavojam restorāna cienīgu maltīti mājās!

Receptes » Mērces

Paegļu ogu mērce medījumiem

Recepte / Mērces | Skatījumi 2734

Foto no veikala "Avokado" arhīva

Sastāvdaļas

1. Sarkanais vīns 1 glāze
2. Milti 1 ēd. karote
3. Sviests 1 ēd. karote
4. Paegļu jeb kadiķu ogas 1 ēd. karote
5. Sāls

 

Kad medījumu cepetis no pannas noņemts, atlikušai mērcei pielej pāris karotes auksta ūdens un atvāra brūnos piecepumus. Tad sagrūž smalki paegļu ogas un pieliek pie mērces. Pēc tam atšķaida ar aukstu ūdeni karoti miltu, pielej mērcei un uzvāra. Beidzot pielej ari glāzi sarkanā vīna, bet tad vairs mērci neuzvāra. Galdā pasniedz pie meža putnu vai meža dzīvnieku cepešiem.

 

M. Āriņa Praktiskā pavārgrāmata. Izdevniecība Grāmata, 1995. (Oriģinālizdevums 1935)

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Sanita Šteinberga
Raksts publicēts 4. Feb 2009 08:00



 

LAPAS KARTE