Silta mārrutku mērce

 04. februāris 2009 8:30 Recepte  skatījumi: 10516



 

Buljonu uzvāra, klāt pieliekot sviestu, cukuru, piparus, sāli. Tad samaisa miltus ar skābu krējumu, pieliek mērcei un uzvāra. Nu noņem mērci no uguns un pievieno tai sarīvētus mārrutkus. Galdā pasniedz siltu pie gaļas ēdieniem.

 

M. Āriņa Praktiskā pavārgrāmata. Izdevniecība Grāmata, 1995.

Sastāvdaļas

1. Cukurs
2. Buljons
2 glāzes
3. Sarīvētu mārrutku sakņu
1 glāze
4. Skābs krējums
2 ēd. karotes
5. Sviests
1 ēd. karote
6. Milti
1 ēd. karote
7. Pipari
8. Sāls


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk