Diļļu mērce. Lieliska piedeva ceptai gaļai

FOTO: Shutterstock.com

 

Diļļu lapiņas sakapā smalki un liek katliņā 1/2 litrā buljona vārīties, pieliekot sviestu, cukuru, piparus, sāli, etiķi. Beidzot pietumē ari miltus un uzvāra. Galdā pasniedz karstu pie vārītas gaļas.

 

M. Āriņa Praktiskā pavārgrāmata. Izdevniecība Grāmata, 1995.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Sāls
  • Sauja diļļu lapiņas
  • Buljons.puslitrs
  • Sviests - 1.ēd. karote
  • Milti - 1.ēd. karote
  • Etiķis - 1.ēd. karote
  • Cukurs - 1.tējkarote
  • Pipari
  • Virces