Diļļu mērce. Lieliska piedeva ceptai gaļai

 03. jūnijs 2016 17:00 Recepte  skatījumi: 12021


Foto: Shutterstock.com


 

Diļļu lapiņas sakapā smalki un liek katliņā 1/2 litrā buljona vārīties, pieliekot sviestu, cukuru, piparus, sāli, etiķi. Beidzot pietumē ari miltus un uzvāra. Galdā pasniedz karstu pie vārītas gaļas.

 

M. Āriņa Praktiskā pavārgrāmata. Izdevniecība Grāmata, 1995.

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Sauja diļļu lapiņas
3. Buljons
puslitrs
4. Sviests
1 ēd. karote
5. Milti
1 ēd. karote
6. Etiķis
1 ēd. karote
7. Cukurs
1 tējkarote
8. Pipari
9. Virces



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas