Sātīgā omlete - ar doktordesu, kartupeļiem un tomātiem

 23. februāris 2016 11:15 Recepte  skatījumi: 6073

Šī ir omlete, kas derēs arī kā pusdienu maltīte - tik sātīga tā ir!



Foto: Shutterstock.com

Omleti pasniedz, pārkaisītu ar svaigiem zaļumiem.


Uzlej olīveļļu uz pannas, uzbver sīpolus un kartupeļus. Kamēr sīpoli un kartupeļi cepas, sagriež doktordesu, tomātus un sarīvē sieru. Sakuļ arī olas ;) Kad sīpoli ar kartupeļiem gandrīz gatavi, liek klāt desu (apcep nedaudz), tad tomātus. Pacep kādu mirkli līdz 5min, tad pārlej ar sakultu olu, pārber ar rīvētu sieru un maisa vienmērīgi visu, kamēr ola ir izcepusies vienmērīgi. Labu ēstgribu! E.H. (bac)

Sastāvdaļas

1. Doktordesa
2. Kartupeļi
3. Olīveļļa
100 ml
4. Olas
5 gab
5. Sīpoli,tomāti,siers
1 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas