DELFI

Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 3.5/5
    Inta Linde

    Profesionāle. Ja no Jūsu zoba atlikusi desmitā daļa, viņa uzbūvēs jaunu un vēl- Viļķenes bērniem ir labākie zobi Latvijā. Neticiet? Atbrauciet un apskatiet!

Skatīt visus ārstus

Dienas recepte

Gatavojam Pashu Lieldienu noskaņās!
Svētkos pagatavo īpašo Pashu!

Receptes » Saldēdieni

Cepts banāns ar saldējumu (2)

Recepte / Saldēdieni | Skatījumi 1736

Sastāvdaļas

1. Kanēlis 1 tējk.
2. Rieksti 10 gab
3. Apelsīns
4. Olas baltums 1 gab
5. saldējums 50 g
6. Banāns 1 gab
7. Cukurs 1 tējk.

Olas baltumu saputo ar cukuru stingrās putās.Nomizo banānu,pārgriež to uz pusēm,liek sakarsētā,ietaukotā cepamtraukā.Banānu pārkaisa ar kanēli.Tad ar krēma turziņu uz banānu pusītēm uzspiež saputoto olu baltumu un liek cepeškrāsnī 150 grādu temperatūŗā .Cepšanu pārtrauc,kad olas baltums ieguvis dzeltenu nokrāsu.Liek uz šķīvīti.Rotā ar riekstiem,ap banāna šķēlītēm liek saldējums mazas bumbiņas un apelsīna daiviņas. Variants.Visu var pārliet ar izkausētu šokolādi.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Silvija Marcinkēviča ex Vietriņa
Raksts publicēts 1. Feb 2009 16:00



 

LAPAS KARTE