Augļu želeja ar putukrējumu 1

 01. februāris 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 8948




Trauka apakšu piepildām ar augļiem pēc sirds patikas - es izvēlos zemenes, avenes utt. Var izmantot arī konsevērtus augļus. Tad karstā ūdenī kausējam želeju - apmēram paciņa uz 300-320 ml ūdens. Kārtīgi samaisa, lai želeja nepaliek pielipusi pie trauka malām. Kad šķidrums gatavs, lejam uz augļiem un ogām, kas salikti traukā. Visu apmaisa, lai augļi nesalīp vienā čupiņā, un liekam ledusskapī, lai sastingst želeja. Kad želeja sastingusi, pasniedzam ar putukrējumu vai vēl garšīgāk - biežu vaniļas mērci un putukrējuma cepurīti. Recepte ir ļoti vienkārša un ātri pagatavojama, un lieti noder, ja vakarā kārojas ko saldu, bet negribas garas stundas pavadīt pie plīts. Labu apetīti!

Sastāvdaļas

1. Dažādi augļi un ogas
atkarīgs no trauka tilpuma, kurā gatavojat
2. Putukrējums
3. Gatavas jebkuras augļu želejas paciņas
1 uz 300ml karsta ūdens


1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk