Dzērveņu Ābolkūka

 01. februāris 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 2979



Sakuļ olas ar cukuru, var pievienot arī vaniļas cukuru vienu paciņu. Pievieno miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri un kam jau tīk var pielikt kanēli. Pielej eļļu. Visu samaisa. Gabaliņos sagrieztus ābolus uzber uz cepešpannas, kurā ieklāts cepampapīrs, apber ar cukuru un dzērvenēm. Var, protams, tikai ar āboliem cept. Aplej ābolus ar mīklu, liek uzkarsētā cepeškrāsnī 200' grādos uz apmēram 20 min. Kad gatavs Kūku izņem un apgriež otrādi, var vēl apkaisīt ar pūdercukuru vai kanēli.

Sastāvdaļas

1. Olas
5 gab
2. Cukurs
3. Kviešu milti
4. Cepamais pulveris
5. Eļļa
6. Āboli
4 gab
7. Dzērvenes vai brūklenes


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk