Garšīgā mērce VISAM:)

 31. janvāris 2009 9:50 Recepte  skatījumi: 12837



Foto: Viktorija Kuprijanova, http://www.fotostill.lv/


 

Jogurtu ( es parasti lietoju balto, bez piedevām) sakuļ ar krējumu ( krējuma tauku procentu var lietot JEBKURU, atkarībā no nepieciešamības) vai majonēzi. ( Iesaku kult ar koka karoti, ja to dara blenderī, mērce kļūst pārāk šķidra). Tad pievieno visas pārējās sastāvdaļas(ķiploku pirms tam saspiež putriņā :) ), sakuļ un mērce gatava! Lietojama ļoti daudzos variantos ( ar svaigiem dārzeņiem, salātiem, utt.) Galvenais - neaizmirstiet par cukura un sāls proporciju!

Sastāvdaļas

1. Cukurs
2 deserta kar.
2. Sāls
1 deserta kar.
3. Krējums vai majonēze
200 gr
4. Jogurts bez piedevām.
200 gr
5. Ķiploks
3 daiviņas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk