Ābolu aukstā zupa

 29. janvāris 2009 14:00 Recepte  skatījumi: 1785



Ābolus nomizo, sagriež smalkās daiviņās un aprasina ar citronu sulu. Aveņu sulu rūpīgi sajauc kopā ar medu. Pielej mazliet citronu sulas un pārlej ar to ābolus. Sadala šķīvjos, saputo jāņogu ievārījumu kopā ar kondensēto pienu un pārlej visam pāri.

Sastāvdaļas

1. Āboli
2 gab
2. Aveņu sula
1 glāze
3. Medus
1 ēd.k.
4. Kondensētais piens
1 bundža
5. Nedaudz citornu sulas
6. Jāņogu ievārījums



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk