Maiznieka omlete 4

 30. janvāris 2009 14:00 Recepte  skatījumi: 4513


Baltmaizes šķēles sagriež kubiņos un liek uz pannas izkausētā sviestā (sviestu var aizstāt ar eļļu vai margarīnu).Pievieno smalki sakapātu ķiploku un visu viegli apcep.Sakuļ olas kopā ar ūdeni un sāli,pārlej maizes -ķiploku apcepumu un ļauj tam nedaudz pasautēties līdz omletes konsistencei.Pasniedzot šo omleti klāt var piedāvāt gan smalki sagrieztus zaļumus,gan tomātu mērci. P.S. Ķiplokam iesaku izņemt serdīti,tad būs garša,bet nebūs smarža.

Sastāvdaļas

1. Grauzdēta baltmaize
6 šķēles
2. Sviests
3. Ķiploks
1 daiviņa
4. Sāls
5. Olas
6 gab.
6. Ūdens
6 ēd.karotes


4 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas