Ābolu rulete

 03. februāris 2009 14:00 Recepte  skatījumi: 7541



 

Ūdeni sajauc kopā ar eļļu, sāli, olu un viena citrona sulu. Pieber miltus un samīca mīklu. Apsedz un atstāj uz pusstundu. Pannā apcep rīvmaizi. Ābolus nomizo, sagriež smalkās daiviņās, tad sajauc kopā ar rīvmaizi, kanēli un nomazgātām rozīnēm. Izveltnē mīklu. Uz mīklas plāksnes daļas (aptuveni divām trešdaļām) liek pildījumu un satin. Liek ietaukotā veidnē. Ruletes virsmu apziež ar kausētu sviestu un cep 45 minūtes 180°C grādu temperatūrā. Pirms pasniegšanas rotā ar pūdercukuru.

Sastāvdaļas

1. Ola
1 gab
2. Ūdens
1 glāze
3. Citrons
1 gab
4. Eļļa
1 ēd.k.
5. Āboli
1 kg
6. Rīvmaize
100 g
7. Sviests
100 g
8. Cukurs
100 g
9. Rozīnes
50 g
10. Kanēlis
1 tējk.
11. Miltu
250 g
12. Pūdercukurs rotāšanai
13. Šķipsniņa sāls


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk