Siera puķkāpostu zupa gardām vakariņām

 18. augusts 2016 11:00 Recepte  skatījumi: 15873

Vārām zupu!



Foto: Shutterstock.com


Sarīvētus burkānus un smalki sagrieztus sīpolus apcep uz pannas un liek katlā vārīties. Pēc brīža pievieno sagrieztus puķkāpostus (pamatsastāvdaļa). Kamēr tie vārās, apcep gabaliņos sagrieztu papriku un sēnes. Abus pievieno zupai.

Visbeidzot apcep žāvēto desu vai gaļu, kas arī nonāk turpat - katliņā. Kad visas frakcijas gatavas, karstā ūdenī izšķīdina kausēto sieru (ar Dzintaru garšīgāk, bet var likt arī kādu Ramas sieru), ko pievieno visam iepriekšminētajam. Sāli un piparus liek pēc garšas (jāuzmanās ar sāli, jo tā ir gan sierā, gan desā vai gaļā).

Piparus var likt diezgan daudz - zupa domāta pikanta, taču, ja mājās ir bērni - var arī to nedarīt. Nav sarežģīti, bet laiks aiziet, sagatavojot sastāvdaļas. Par šo zupu allaž visi ir sajūsmā.



Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Viedokļi