Iesaki ārstu:

  •   Vērtējums: 3.5/5
    Inta Linde

    Profesionāle. Ja no Jūsu zoba atlikusi desmitā daļa, viņa uzbūvēs jaunu un vēl- Viļķenes bērniem ir labākie zobi Latvijā. Neticiet? Atbrauciet un apskatiet!

Skatīt visus ārstus

Bērnu anekdotes. Labākajiem - balvas!

Mika dažādie joki

Miks stāsta: - Kad es izaugšu liels, man būs sieva un 10 bērnu! Mēs dzīvosim lielā mājā. Un viņi visi strādās visādus darbus, bet es sēdēšu un skatīšos! Braucam uz dārziņu, ārā viss nosnidzis balts. Skaisti! Saku Mikam: -Re, cik viss apsnidzis balts. - Jā, kā putni nokakājuši Saku Mikam, ka varam iet salasīt gaiļbiksīšu tēju, un

Skatīt visus jokus

Dienas recepte

Sautēts trusis
Sātīgas pusdienas!

Receptes » Zupas un buljoni

Siera puķkāpostu zupa gardām vakariņām

Recepte / Zupas un buljoni | Skatījumi 14658

Vārām zupu!

 
Foto: Shutterstock.com

Sastāvdaļas

1. Sāls, pipari
2. Kausētais siers dzintars 1 pac.
3. Žāvēta gaļa/desa 200 g
4. Šampinjoni 15 gb.
5. Puķkāposts 1 gb.
6. Paprika 1 gb.
7. Sīpoli 1 gb.
8. Burkāni 3 gb.

Sarīvētus burkānus un smalki sagrieztus sīpolus apcep uz pannas un liek katlā vārīties. Pēc brīža pievieno sagrieztus puķkāpostus (pamatsastāvdaļa). Kamēr tie vārās, apcep gabaliņos sagrieztu papriku un sēnes. Abus pievieno zupai.

Visbeidzot apcep žāvēto desu vai gaļu, kas arī nonāk turpat - katliņā. Kad visas frakcijas gatavas, karstā ūdenī izšķīdina kausēto sieru (ar Dzintaru garšīgāk, bet var likt arī kādu Ramas sieru), ko pievieno visam iepriekšminētajam. Sāli un piparus liek pēc garšas (jāuzmanās ar sāli, jo tā ir gan sierā, gan desā vai gaļā).

Piparus var likt diezgan daudz - zupa domāta pikanta, taču, ja mājās ir bērni - var arī to nedarīt. Nav sarežģīti, bet laiks aiziet, sagatavojot sastāvdaļas. Par šo zupu allaž visi ir sajūsmā.

Piesakies virtuves jaunumiem!


Iesūtīja: Arta Blumberga
Raksts publicēts 18. Aug 2016 11:00



 

LAPAS KARTE