Netradicionālā aukstā zupa

 29. janvāris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 1922


Izvēlētos dārzeņus notīra, nomazgā, sagriež kubiciņos un vāra vai sautē nelielā daudzumā ūdens. Kad tie ir mīksti ,ūdeni nolej. Dārzeņus atdzesē. Pirms pasniegšanas tos pārlej ar atdzesētu tomātu sulu, pārkaisa ar zaļumiem, ja vēlas,tad vēl klāt var pasniegt krējumu. Sāli pievieno pēc savas gaumes un patikas, nemot vērā, ka arī tomātu sula ir sāļa. LABU APETīTI!

Sastāvdaļas

1. Puķkāposts
2. Kartupeļus
3. Burkāni
4. Svaigs kāposts
5. Jebkuru dārzeni,kas garšo
6. Tomātu sula


0 Pievienot komentāru

Kategorijas