Vistas veltnīši ar pildījumu

 11. janvāris 2017 19:00 Recepte  skatījumi: 12030



Foto: Shutterstock.com


Vistas fileju sadala uz pusēm, izdauza. Gatavo pildījumu: vārītus burkānus sarīvē uz rupjas rīves, šampinjonus un vārītas olas sagriež mazos gabaliņos. Burkānus un šampinjonus nedaudz apcep saulespuķu eļļā. Kad šī masa atdzisusi – pievieno sagrieztās olas un samaisa. Sagatavoto pildījumu liek uz izdauzītās vistas filejas un satin veltnīti. Lai veltnītis labāk turētos kopā, to var sastiprināt ar zobu bakstāmo kociņu. Liek cepeškrāsnī uz 20 min. Kad veltnītis gandrīz gatavs – pārkaisa ar sarīvētu sieru. Kad siers izkusis – ēdiens gatavs.

Sastāvdaļas

1. Siers
300 gr
2. Olas
4 gab
3. Burkāni
2 gab
4. Sanpinjoni
5. Vistas fileja
4 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk