Augļu tika

 29. janvāris 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 10535



 

Banānu un ābolu notīra un sagriež mazos gabaliņos. Apelsīnam nogriež augšu un izņem vidu. No izgrebta vidus izspiež sulu! Vīnogas pārgriež uz pusēm un izņem kauliņus. Medu uzsilda mikroviļņu krāsnī. Sagrieztos augļus ieliek tukšajā apelsīna mizā un pārlej ar apelsīna sulu un medu!

Sastāvdaļas

1. Medus
200 gr
2. Zilās vīnogas
10 gab
3. Apelsīns
1 gab
4. Ābols
1 gab
5. Banāns
1 gab



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk