Cepta bute

 10. oktobris 2016 15:00 Recepte  skatījumi: 12520



Foto: Shutterstock.com


Buti iztīra, ierīvē ar sāli un pipariem, iepilda pētersīļus un dilles, patur vēsumā 15 - 20 minūtes, lai garšvielas ievelkas. Tad zivi apvārta miltos un cep kausētā sviestā, līdz bute kļūst zeltaini brūna. Pasniedz ar apceptiem kartupeļiem, karstiem dārzeņiem. Garnē ar citrona šķēlītēm.

Sastāvdaļas

1. Kausēts sviests
2. Citrons
3. Sāls, pipari
4. Dilles, pētersīļi
5. Svaiga bute



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk