Cepta pīles krūtiņa 2

 29. janvāris 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 10689



 

Pīles krūtiņu liek marinādē, kas pagatavota no citrona sulas, sojas un medus. Kad gaļa iemarinējusies, to apcep uz pannas un tad liek cepeškrāsnī uz aptuveni 20 minūtēm. Kartupeļus ietin follijā un arī liek cepeškrāsnī. No sarkanā sīpola, sarkanvīna un liellopu gaļas buljona pagatavo mērci.

Sastāvdaļas

1. Sarkanais sīpols
1 gab
2. Kartupeļi
400 gr
3. Citrons
1 gab
4. Brokoļi
2 gab
5. Sarkanvīns
100 gr
6. Soja
80 gr
7. Medus
60 gr
8. Dzērvenes
100 gr
9. Zaļumi
10. Liellopu gaļas buljons
1 kubiņš
11. Pīles krūtiņa
500 gr


2 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk