Piena zupa ar rīsiem

 29. janvāris 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 6535



 

Rīsus pārlej un vairākas reizes noskalo ar aukstu ūdeni, līdz ūdens kļuvis caurspīdīgs. Rīsus ieber verdošā ūdenī un vāra, līdz tie ir mīksti. Pēc tam pielej nevārītu pienu, šķipsniņu sāls un cukura (pēc garšas). Šķīvī ar zupu var pievienot nedaudz sviesta un kviešu pārslu.

 

No grāmatas: Manam bērnam pavārgrāmata, R.: Apgāds Jumava, 2006.

Sastāvdaļas

1. Sāls
1 šķipsna
2. Piens
1 glāze
3. Ūdens
1 glāze
4. Rīsi
1 ēdamkarote


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk