Burkānu – kartupeļu biezenis ar gaļu (no 7 mēneši)

 29. janvāris 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 4961




Dārzeņus nomizo, nomazgā, sagriež nelielos gabalos un liek vārīties. Gaļu vārā citā katliņā, kad gaļa uzputo, to noputo un ūdeni nokāš. Gaļu pievieno dārzeņiem un ar vāku nosegtā katlā turpina vārīt apmēram 20 minūtes. Pēc tam nokāš buljonu, ar elektrisko smalcinātāju visu pārvērš biezenī, pievieno sviestu, ja nepieciešams, pielej nedaudz buljona, kurā vārījās dārzeņi un gaļa. Krietni ātrāk un vienkāršāk šo pašu ēdienu pagatavot būs, izmantojot iepriekš sagatavotu gaļu, kas, porcijās sadalīta, sasaldēta glabājas ledusskapja saldējamajā kamerā.

Sastāvdaļas

1. Sviests
1 tējkar.
2. Liellopu maltā gaļa (liesa)
20 gr
3. Kartupeļi
50 gr
4. Burkāni
100 gr


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk