Klasiskā sīpolu mērce

Gatavojam klasisko sīpolu mērci!
Sīpolu mērci pagatavot nav sarežģīti!

FOTO: Shutterstock.com

Sīpolu mērci pagatavot nav sarežģīti!

 

Sastāvdaļas

  • Sāls
  • Sīpoli - 5.gab
  • Sviests - 1.ēd.k.
  • Milti - 1.ēd.k.
  • Skābs krējums - 1.glāze
  • Buljons - 2.glāzes
  • Lauru lapas
  • Pipari

 

Reklāma
Reklāma

Gatavošana:

  • Katliņā izkausē sviestu, pielej buljonu un pievieno visas garšvielas.
  • Mērci vāra, līdz sīpoli mīksti.
  • Tad pieliek skābu krējumu.
  • Pietumē miltus un uzvāra.
  • Pasniedz karstu kopā ar gaļu.

Saistītie raksti