Karstā tomātu mērce ar zaļajiem pipariem

 29. jūlijs 2016 14:00 Recepte  skatījumi: 8736



Foto: Shutterstock.com


Plānās šķēlītēs sagrieztus sīpolus apcep eļļā uz lēnas uguns. Tiem jābūt mīkstiem, zeltainiem, bet ne brūniem. Zaļajiem pipariem izņem sēklas, nomizo un sagriež 1 cm platās šķēlēs. Piparus nedaudz apcep kopā ar sīpoliem. Kad sīpolu un piparu apjoms uz pannas samazinājies apmēram uz pusi, pievieno tomātus, sarkanos piparus, sāli. Turpina cept vēl 25-30 minūtes. Ja nepieciešams, pieber vēl sāli (pēc garšas).

Sastāvdaļas

1. Sāls
1
2. Šķipsniņa maltu sarkano piparu
3. Zaļie pipari
2 gab
4. Augu eļļa
1 ēd.k.
5. Sīpoli
5 gab
6. Tomāti


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk