Pupiņu zupa ar pētersīļiem un ķiplokiem

 15. novembris 2016 6:50 Recepte  skatījumi: 4165


Foto: Shutterstock.com


Ķiplokus apcep olīveļļā, līdz tiem nedaudz mainās krāsa. Pievieno pētersīļus, izvārītas pupiņas, sāli un piparus un slēgtā traukā sautē apmēram 6 minūtes. Pusi no pupiņām samaļ gaļas mašīnā, masu ieber atpakaļ katlā, pielej buljonu un vāra vēl 6 minūtes. Zupu pasniedz ar grauzdētu maizi.

Ja ir vēlēšanās, var pievienot tomātu mērci. 

Sastāvdaļas

1. Ķiploks
2 daiviņas
2. Olīveļļa
3. Pētersīļi
4. Sāls, pipari
5. Vistas buljons
2 glāzes
6. Grauzdēta maize
7. Pupiņas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas