Pašgatavotas cukurotas mandeles

 29. janvāris 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 4484



Foto: Shutterstock.com


Mandeles noplaucē vārošā ūdenī, attīra no brūnās miziņas, cepeškrāsnī uz sausas pannas apkaltē. Pa to laiku no cukura un ūdens savāra sīrupu, saber tajā karstas mandeles un, nepārtraukti maisot, karsē līdz sīrups sāk mainīt krāsu un mest burbulīšus. Tad mandeles ber uz plāts, kas noziesta ar augu eļļu, ar dakšiņu atdala vienu no otras un apžāvē. Lai mandeles būtu spožas, žāvējot tās pārsedz ar papīru.

Sastāvdaļas

1. Mandeles
2. Cukurs
3. Ūdens
4 ēd.k.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk