Avokado salāti ar augļiem

 29. janvāris 2009 11:25 Recepte  skatījumi: 4469



Foto: Viktorija Kuprijanova, http://www.fotostill.lv/


 

Avokado nomizo, pārgriež uz pusēm, izņem kodolu, augļa mīkstumu sagriež daiviņās un apslaka ar citrona sulu. Apelsīnus un greipfrūtus nomizo, nogriež tiem balto mizas daļu. Izgriež daiviņas no plēvītēm. Avokado daiviņas, attīrītās apelsīnu un greipfrūtu šķēlītes kopā ar nomazgātajiem un saplucinātajiem radičio salātiem dekoratīvi sakārto lielā šķīvī. Iejauc marinādi no skāba krējuma, saulespuķu eļļas, pipariem, jūras sāls un sojas mērces, pārlej salātiem. Pārkaisa ar rīvētu Parmas sieru.

 

Tauku sadedzinātāji. Apgāds Jumava, 2004.

Sastāvdaļas

1. Avokado
1 gab
2. Sojas mērce
3. Jūras sāls
4. Pipari
5. Saulespuķu eļļa
1 ēdamkarote
6. Skābs krējums
50 g
7. Neliela nomazgāta radičio salātu galviņa
1 gab
8. Greipfrūts
1 gab
9. Apelsīni
2 gab
10. Citrona sula
11. Parmas siers
2 ēdamkarotes


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk