Sarkanzaļie salāti 3

 29. janvāris 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 11283



 

Pupiņas nomazgā, notīra un vāra sālsūdenī 15 minūtes, lai būtu nedaudz pacietas. Pārlej ar aukstu ūdeni. Šalotes un ķiploka daiviņu nomizo un ļoti smalki sagriež. Pupiņas labi notecina, ieliek bļodā un pārkaisa ar ķiploku un šalotes gabaliņiem. Iejauc marinādi no sarkanvīna etiķa, dadžu eļļas un asajām sinepēm, pieber sāli un piparus. Tomātus nomizo, pārgriež uz pusēm, izgriež kātiņu pamatnes, ar karoti izņem sēklas. Tomātu mīkstumu sagriež mazos gabaliņos un ieliek salātu bļodā. Visu uzmanīgi samaisa un ļauj ievilkties pannā ar vāku 15 minūtes.

 

Tauku sadedzinātāji. Apgāds Jumava, 2004.

Sastāvdaļas

1. Jūras sāls
2. Zaļo pupiņu pākstis
250 g
3. Tomāti
2 gab
4. Sinepes
5. Etiķis
6. Sarkanvīns
2 - 3 ēdamkarotes
7. Ķiploks
1 daiviņa
8. Pipari
9. Šalotes
2 gab
10. Dadža eļļa


3 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk