Raibie rutku salāti

 29. janvāris 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 4277


 

Rutku un burkānus nomizo, nomazgā un sarīvē rupjās skaidiņās. Ābolu nomazgā, izņem serdi, sagriež mazos kubiņos. Vīnogas nomazgā, pārgriež uz pusēm, izņem sēklas. Salātus notīra, saplucina kumosu gabaliņos. Pannā sakarsē 1 tējkaroti olīveļļas, mazliet apcep sezama sēkliņas. Visu ieliek salātu bļodā. Sajauc atlikušo olīveļļu, jogurtu, citrona sulu, sāli un piparus un iemaisa mērci salātos. Garnē ar avota kresēm.

 

Tauku sadedzinātāji. Apgāds Jumava, 2004.

Sastāvdaļas

1. Jūras sāls
2. Citrona sula
3. Jogurts ar zemu tauku saturu
2 - 3 ēdamkarotes
4. Sezama sēkliņas
5. Olīveļļa
2 -3 ēdamkarotes
6. Ledus salāti
200 g
7. Zilās vīnogas
150 g
8. Ābols
100 g
9. Burkāni
150 g
10. Rutki
100 g
11. Pipari
12. Kapātas avota kreses
1 ēdamkarote


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk