Taukus dedzinošie Tai salāti ar liellopu

 29. janvāris 2009 10:55 Recepte  skatījumi: 2169



Foto: Shutterstock.com


 

Liellopa fileju sagriež smalkās strēmelēs un ieliek sojas mērcē. Pieber piparus. Apsegtu marinē vienu stundu. Caurspīdīgās nūdeles uz brīdi ieliek vārošā ūdenī, ūdeni nolej. Gaļu izņem no marinādes. Gaļu apcep eļļā aptuveni 3 minūtes. Burkānus nomizo, nomazgā un sagriež smalkos salmiņos. Kopā ar sezama sēkliņām, kapātu koriandru un nūdelēm ieliek pannā. Visu labi samaisa. No laima sulas, dārzeņu buljona un Tabasko mērces sajauc salātu mērci. Pannas saturu ieliek salātu bļodā, pārlej ar salātu mērci un garnē ar citrona lapiņām. Var pievienot svaigu gurķi.

 

Tauku sadedzinātāji. Apgāds Jumava, 2004.

Sastāvdaļas

1. Citrona lapiņas
4 gab
2. Sojas mērce
4 ēdamkarotes
3. Pipari
4. Caurspīdīgās nūdeles
60 g
5. Sezama eļļa
6. Burkāni
100 g
7. Grauzdētas sezama sēkliņas
8. Koriandrs
9. Laima sula
10. Tabasko mēce
3 ēdamkarotes
11. Liellopa fileja
100 g


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk