Aprikožu salāti

 29. janvāris 2009 10:00 Recepte  skatījumi: 2017



Ja aprikozes ir ar mizu, tās saliek marlē un iegremdē uz dažām sekundēm karstā, pēc tam aukstā ūdenī. Tad miza atdalīsies ļoti viegli. Kauliņus izmanto mandeļu vietā, t. i., izņem kodolus, noloba brūno miziņu un lieto pie salātiem. Aprikozes sadala pa pusītēm vai ceturksnīšiem, liek salātu traukā, pievieno kodolus, pārslaka ar citronu sulu, kam pieliets mazliet liķiera. Variants: salātus pārlej ar svaigu krējumu, pārkaisa ar cukuru.

V. Gustava, I. Jansone. Pavārgrāmata. Izdevniecība Liesma, 1978

Sastāvdaļas

1. Liķieris
2. Citrona sula
3. Aprikozes


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk