Puravu salāti

 29. janvāris 2009 10:00 Recepte  skatījumi: 4705



 

Puravus izvāra sālsūdenī ne pārāk mīkstus (var tikai apvārīt), sagriež 2 cm garos gabaliņos, liek traukā, pārliek ar sagrieztiem āboliem un gurķiem, pārkaisa ar sāli, pipariem, sasmalcinātiem zaļumiem, pārlej ar majonēzi. Grezno ar nevārītiem puravu gredzeniem no saknes daļas. 1. variants: puravu vietā ņem artišokus. 2. variants: puravus neapvāra.

Sastāvdaļas

1. Majonēze
100 g
2. Pētersīļi
2 ēdamkarotes
3. Dilles
2 ēdamkarotes
4. Āboli
100 g
5. Skābēti gurķi
100 g
6. Puravi
400 g
7. Sāls, pipari


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk