Ledus kafija

 29. janvāris 2009 8:25 Recepte  skatījumi: 2430



Krējumu uzvāra (mazliet atstājot arī putukrējumam, dekorēšanai), ieber kafiju un ļauj šķidrumam apsegtam 1—2 stundas stāvēt. Tad to sajauc ar cukuru, izkāš un atdzesē. Pasniedz pokālos ar salmiņiem. Katrā glāzē ieliek putukrējumu.

 

V. Gustava, I. Jansone Pavārgrāmata. Izdevniecība Liesma, 1978.

Sastāvdaļas

1. Cukurs
2. Malta pupiņu kafija
3. Saldais krejums
1 l


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk