Aukstā augļu tēja

 29. janvāris 2009 8:00 Recepte  skatījumi: 2410



Krūzē liek sagrieztus svaigus augļus un ogas, kādi vien sezonā pieejami, var papildināt arī ar konservētiem augļiem. Dažus augļus, piemēram, ābolus var mazliet apvārīt. Visu pārlej ar saldinātu aukstu, stipru tēju, samaisa. Pievieno ledu. Ja augļu dažādība nav liela, dzērienam var pievienot augļu sulas. Ja augļiem pārlies kādu sauso vīnu, iegūs gardu alkoholisko kokteili. Kokteili var pasniegt ar cepumiem, sālītām mandelēm, riekstiem.

 

V. Gustava, I. Jansone Pavārgrāmata. Izdevniecība Liesma, 1978.

Sastāvdaļas

1. Dažādi augļi un ogas
2. Tēja
3. Ledus


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk