Zaļo zirnīšu salāti

 28. janvāris 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 1776



Zaļos zirnīšus, nomizotos burkānus, ābolus un sarīvētos un tomātus sajauc kopā, pieliek cukuru, sāli, liek traukā, pārlej ar krējumu, grezno ar tomātiem.

 

V. Gustava, I. Jansone. Pavārgrāmata. Izdevniecība Liesma, 1978

Sastāvdaļas

1. Zaļie zirnīši
200 g
2. Burkāni
500 g
3. Sīpolloki
50 g
4. Ābols
150 g
5. Gurķis
200 g
6. Tomāts
100 g
7. Citronu sula
8. Krejums
150 g
9. Sāls, cukurs



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk