Agro redīsu salāti

 28. janvāris 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 2041



Pašus pirmos redīsus mēdz likt galdā veselus. Tos rūpīgi nomazgā. Lielās lapiņas sajauc ar krējumu un sāli un liek uz sviestmaizēm. Pie redīsa atstāj mazās lapiņas, vēlreiz nomazgā sālsūdenī (lai redīsi saglabātu sarkano krāsu), glīti sakārto uz atsevišķa trauka vai kā rotājumu kādiem uzkožamiem. Variants: ja nu tomēr redīsus grib pasniegt sagrieztus ar krējumu, tad, protams, ar visām mazajām lapiņām, ko griež salmiņos.

 

V. Gustava, I. Jansone. Pavārgrāmata. Izdevniecība Liesma, 1978

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Krejums
3. Redīsi un redīsu lapiņas


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk