Mednieku salāti

 28. janvāris 2009 17:40 Recepte  skatījumi: 4390



Kāpostus sagriež sīkāk, ābolus bez serdes un mizas sarīvē skaidiņās, sīpolus sasmalcina ļoti sīki, desu sagriež stienīšos. Visu sajauc, pārlej ar mērci, ko pagatavo no eļļas, ūdens, etiķa un cukura.

 

V. Gustava, I. Jansone. Pavārgrāmata. Izdevniecība Liesma, 1978

Sastāvdaļas

1. Vārīts ūdens
2. Cukurs
3. Eļļa, etiķis
4. Skābēti kāposti
300 g
5. Sīpoli
2 gab
6. Āboli
2 gab



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk