Rudens vinegrets

 28. janvāris 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 2031



Šķēlītēs sagrieztus svaigus gurķus, tomātus, ābolus, sīpolus, vārītus kartupeļus un žāvētu gaļu liek traukā kārtām, pārkaisa ar zaļumiem, pārlej ar salātu mērci.

 

V. Gustava, I. Jansone. Pavārgrāmata. Izdevniecība Liesma, 1978

Sastāvdaļas

1. Gurķi
2. Tomāti
3. Āboli
4. Sīpols
5. Vārīti kartupeļi
6. Salātu mērce
7. Žāvēta gaļa
8. Zaļumi



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk