Sarkano kāpostu salāti

 28. janvāris 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 2964


Foto: mammamuntetiem.lv


Lai kāposti vārot nezaudētu krāsu, pie ūdens pielej mazliet etiķa. Vāra 15 minūtes (trauku ar vāku nenosedz). Gatavus sagriež salmiņos, tāpat sagriež ābolus bez serdes. Ja āboliem miza bieza, tos var nomizot. No eļļas, etiķa, sāls un cukura pagatavo krievu mērci, ko pārlej kāpostiem, un ļauj piesātināties. Lieto dažādu auksto ēdienu greznošanai, arī kā salātus pie zivju, gaļas ēdieniem un sviestmaizēm.

Sastāvdaļas

1. Sarkanie kāposti
1000 g
2. Āboli
300 g
3. Etiķis
30 g
4. Eļļa
5. Cukurs, sāls
6. Sīpols
1 gab


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk