Reņģu salāti stikla vāzē

 28. janvāris 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 4619



Stikla vāzē (uz kājas) liek kūpinātu reņģu salātus ar kalniņu — paaugstinājumu, ko pārlej ar majonēzi, bet apkārt liek mazās kaudzītēs sālsūdenī vārītus vai marinētus dārzājus: gurķu un tomātu šķēles, zaļos zirnīšus, puķkāpostus, vārītas pupiņas, mazus gurķīšus, sēnītes, burkāniņus u. c. Starp divām dārzāju kaudzītēm var likt olu daiviņas ar dzeltenumu uz virspusi.

 

V. Gustava, I. Jansone. Pavārgrāmata. Izdevniecība Liesma, 1978

Sastāvdaļas

1. Kūpinātas reņģes
2. Burkāni
3. Sēnes
4. Vārītas pupiņas
5. Puķkāposts
6. Zaļie zirnīši
7. Tomāti
8. Gurķi
9. Majonēze
10. Vārītas olas


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk