Salāti ar kūpinātu lasi

 28. janvāris 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 12151



Viktorija Kuprijanova


Bļodiņas vienā malā saliek 3-4 salātu lapas (citu virs citas). Mērcei nepieciešamos produktus (100 g eļļas, 30 g etiķa, I 5 g cukura, sāls un maltie melnie pipari) kārtīgi sajauc, lai veidojas viendabīga masa. Gurķi sagriež salmiņos (nemizotu). Ķīnas kāpostus un lasi sagriež salmiņos, tomātus - uz pusītēm. Atsevišķā traukā sajauc salātu sastāvdaļas ar mērci un liek bļodiņā, cenšoties lasi un tomātu pusītes likt virspusē. Pasniedz, pārkaisītus ar dillēm.

Sastāvdaļas

1. Sāls, pipari
2. Gurķis ar mizu
30 g
3. Ķīnas kāposts
40 g
4. Kūpināts lasis
30 g
5. Ķiršu tomātiņi
20 g
6. Dilles
7. Eļļa
8. Etiķis
9. Cukurs
10. Salātu lapas
6 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk