Mīklā cepta žāvēta cūkgaļa

 28. janvāris 2009 16:10 Recepte  skatījumi: 3098



No piena, olas, miltiem pagatavo mīklu (salda krējuma biezumā), kurā iemērc šķēlēs sagrieztu žāvēto gaļu, cep uz pannas brūnganu. Var darīt arī tā: Mīklu taisa biezāku, pienu pielejot nedaudz, tad mīklu izrullē un tajā ietin veselu gaļas gabalu, to cep cepeškrāsnī brūnu. Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs, pasniedz ar ceptiem kāļiem, kartupeļiem, burkāniem.

Sastāvdaļas

1. Sāls, pipari
2. Žāvēts, cauraugusi cūkgaļa
3. Piens
1 glāze
4. Olas
2 olas
5. Milti


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk