Koča jeb kūķis

 28. janvāris 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 7345



Foto: Shutterstock.com


Grūbas uzber uz sausas pannas un maisot apgrauzdē brūnas. Tad māla podā vai katliņā ieber vienu kārtu grūbu, uzliek smalki sagrieztu un ar sīpoliem apceptu speķi, atkal grūbas un speķi, nobeidzot ar grūbām. Visu pārlej ar karstu ūdeni vai buljonu, bez maisīšanas un cep cepeškrāsnī, pēc vajadzības lejot klāt šķidrumu, bet nemaisot. Gatavai kočai jābūt irdenai un pilnīgi sausai.

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Ūdens
3. Sīpols
1 gab
4. Žāvēts speķis
5. Grūbas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk