Šokolādes siera kūka. Svētku galdam! 1

 16. novembris 2012 12:05 Recepte  skatījumi: 14015

Šī kūka ir... debešķīga. Protams, ja vien tev garšo šokolāde. :)



Foto: Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Garšas kārpiņas apburoša un sātīga kūka.


1. Pamatam: sasmalcini cepums un piejauc izkausētu sviestu. Liec pannā, nopresē un 10 minūtes pacep 180 grādu temperatūrā.

2. Izkausē šokolādi.

3. Sakul krējuma sieru viendabīgā masā, pievieno cukuru un vaniļu. Kuļot pa vienai pievieno olas.

4. Skābajā krējumā iejauc kakao pulveri. Piejauc to krējumsiera masai. Pievieno arī izkausēto šokolādi.

5. Ietauko pannu. 

6. Masu ielej pannā un cep apmēram vienu stundu. Atdzesē pannā.

 

 

IZLASI ARĪ:

Kā izcept perfektu siera kūku

Sastāvdaļas

1. Melnā šokolāde
275
2. Krējumsiers, piemēram, mascarpone
1200
3. Cukurs
200
4. Vaniļas esence
1 tējk.
5. Olas
4
6. Skābs krējums
175 ml.
7. Kakao pulveris
1 ēd.k.
8. Šokolādes cepumu
200
9. Sviests
75


1 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk