Auzu pārslu cepumi

 26. janvāris 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 13588

Šī auzu pārslu cepumu recepte ir ļoti vienkārša, tāpēc bez mazākajām raizēm pagatavošanā varat iesaistīt arī mazākos ģimenes locekļus!




Sastāvdaļu maz, process vienkāršs — ļaujiet mazajiem darboties! Piemēram, piebērt vajadzīgās sastāvdaļas, samaisīt. Manam puikam vislielāko prieku sagādā tieši maisīšana. :) Sviestu pakausē, pieber cukuru un visu saputo. Iemaisa olas un ber klāt atlikušās sastāvdaļas. Cep 200 grādu temperatūrā apmēram 15–20 minūtes. Cepumi ir gardi un kraukšķīgi.

SKATIES BILŽU GALERIJU!

FOTO: Auzu pārslu cepumi

Sastāvdaļas

1. Sāls
5
2. Saulespuķu sēklu/rozīņu, lazdu riekstu
60
3. Auzu pārslas
200
4. Milti
100
5. Olas
2
6. Cukurs
150
7. Sviests vai margarīns
200


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk