Sibīrijas okroška jeb baltā aukstā zupa

 30. maijs 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 2734

Iecienīta veldzējoša zupa. 



Foto: Shutterstock.com


Nepieciešams:

  • kartupeļi
  • olas
  • salāti
  • redīsi
  • svaigs gurķis
  • ūdens
  • sāls
  • krējums
  • dilles
  • lociņi
  • etiķis 

 

Pagatavošana:

 
Vārīti atdzesēti kartupeļi, vārītas atdzesētas olas, salāti, redīsi, svaigi gurķi, auksts ūdens, sāls, krējums, dilles, lociņi, etiķis/esence pēc garšas - produktus sajauc kopā. Visu laiku uzglabā ledusskapī, jo pasniedz ledaini aukstu, tādā veidā saglabājot zupas burvīgo garšu! Recepti man iemācīja tēvs, kurš bērnību pavadīja Sibīrijā. Tur šī zupa esot bijusi lielā cieņā! Labu apetīti!
 
 

Iesūtījusi: portāla Ilvija Špundzāne lasītāja.



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk