Sibīrijas aukstā zupa

 30. maijs 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 2303

Nepieciešams:

kartupeļi

olas

salāti

redīsi

svaigs gurķis

ūdens

sāls

krējums

dilles

lociņi

etiķis vai esence

 



Foto no mammam.lv/tietiem.lv arhīva


Pagatavošana:
 
Vārīti atdzesēti kartupeļi, vārītas atdzesētas olas, salāti, redīsi, svaigi gurķi, auksts ūdens, sāls, krējums, dilles, lociņi, etiķis/esence pēc garšas - produktus sajauc kopā. Visu laiku uzglabā ledusskapī, jo pasniedz ledaini aukstu, tādā veidā saglabājot zupas burvīgo garšu! Recepti man iemācīja tēvs, kurš bērnību pavadīja Sibīrijā. Tur šī zupa esot bijusi lielā cieņā! Labu apetīti!
 
 

Iesūtījusi: portāla Ilvija Špundzāne lasītāja.



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk